First place Filip Zubcic of Croatia celebrates with his team after the win of the Audi FIS Alpine Ski World Cup Men's Giant Slalom on February 22, 2020 in Yuzawa Naeba, western Japan. (Photo by CHARLY TRIBALLEAU / AFP)
CHARLY TRIBALLEAU AFP

NITI KOSTELIĆ NIJE TO USPIO

VIDEO: ZUBČIĆ ODUŠEVLJEN NAKON PRVE POBJEDE 'U prvoj vožnji imao sam veliku grešku i znao sam da moram gurati do kraja ako želim nešto!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 22.02.2020. u 08:51

 • Filip Zubčić ispisao je povijest, jer se na postolju pojavio netko tko nije Kostelić, po prvi put u povijesti hrvatskog skijanja.

  I ne samo to, već je to premijerna pobjeda u veleslalomu nekog hrvatskog skijaša, primjerice čak niti Ivica Kostelić to nije uspio ostvariti.

  Sjajni hrvatski skijaš doskijao je do pobjede s 12. mjesta u prvoj vožnji, a evo što je izjavio za tamošnje novinare u ciljnoj ravnini:

  "U prvoj vožnji imao sam jednu veliku grešku, znao sam da sam tu dosta izgubio, ali znao sam da će biti teško u nastavku. Znao sam da ću morati gurati najviše što mogu da to nadoknadim i evo stigla je pobjeda", prve su riječi Filipa nakon pobjede.

   

  Tagovi
  Iz drugih medija