Facebook
SPEKTAKULARAN POGODAK

EVO ZAŠTO SE HRVATSKA TREBA PLAŠITI MAĐARA U FINALU Ovo mora biti najljepši pogodak prvenstva: Pogledajte bombu koja je podigla tribine na noge

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. srpanj 2017. 14:22

U subotu će od 20.30 ‘gorjeti’ Margitsziget jer u finalu će igrati Mađarska i Hrvatska. U ne baš dojmljivom susretu momčadi s vrlo lošom realizacijom igrača više, zasluženo su slavili domaćini koji su bili i solidni miljenici sreće.

Grci su prvi poveli, a mrežu Nagyja probio je Genidounias u 3. minuti što je bila samo najava njegovog malog showa jučer. U obrani vrlo plitko, blokirajući centre, dok su vanjskoj liniji Mađara skakali na ruku. Pokretlivo, brzo, umješno.

Domaćin je do prvog predaha uspio preokrenuti (Erdelyi i Hosnyanszky), ali tek minimalno, bez odvajanja. U konačnici Grci nisu ozbiljnije uspjeli ugroziti Mađare koji su zasluženo otišli u finale.

Za najljepši trenutak večeri, a možda i čitavog prevenstva pobrinuo se Hosnyanszky dvije minute prije kraja prve četvrtine. Naime, kada je isticalo vrijeme za napad, Hosnyanszky je uputio sjajan udarac iz okreta (popularna šrauba) iz velike daljine i podigao tribine na noge.

Linker
17. travanj 2024 02:31