arhiva sn
REGIONALNA LIGA

MLADOST UVJERLJIVOM POBJEDOM NASTAVILA NIZ BEZ PORAZA Žapci slavili pred punim tribinama bazena Mladost te potvrdili izvrstan ulazak u sezonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 16:07

Mladost je uvjerljivom pobjedom nad Šapcem nastavila niz bez poraza u Regionalnoj vaterpolskoj ligi. Žapci su s 19:3 slavili pred punim tribinama bazena Mladost te potvrdili izvrstan ulazak u sezonu. Najbolji u redovima domaćina bili su Cosmin Radu s četiri pogotka te Miloš Ćuk i Lovre Miloš s po tri pogotka.

''Vrlo dobra utakmica s naše strane, Šabac nažalost nije pružio otpor koji smo očekivali. Naknadno smo saznali da su zakinuti za neke ključne igrače, ali to nikako ne umanjuje našu pobjedu i dobru igru!''- izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

Mladost je samouvjereno ušla u utakmicu, a zahvaljujući napadačkoj igri, čvrstoj obrani i izvrsnom Ivanu Marceliću na vratima, gosti iz Srbije nisu imali previše šansi. Nakon tri kola Mladost je vodeća u Regionalnoj vaterpolskoj ligi s devet bodova.

arhiva sn

''Bili smo ozbiljni od samog početka utakmice i pokazala se razlika u kvaliteti. Svakoj utakmici pristupamo ozbiljno, tako je bilo i ovaj put. Iako Šabac nije bio kompletan, mi moramo biti zadovoljni današnjom pobjedom!'' –izjavio je igrač Mladosti Cosmin Radu.

Mladost su s tribina bodrili gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, suprug Predsjednice RH Jakov Kitarović, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović te ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh Mladen Bušić. U visokoj pobjedi Žabaca uživali su i studenti Pekinškog sportskog sveučilišta koji u Zagrebu studiraju na Kineziološkom fakultetu.

arhiva sn

Pred Mladosti je novi ispit u Ligi prvaka. U subotu, 3. studenog Mladost na Savi dočekuje Spandau 04 iz Berlina. Utakmica počinje u 19 sati, ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz brojna iznenađenja za publiku.

Linker
25. travanj 2024 22:43