arhiva sn

REGIONALNA LIGA

MLADOST UVJERLJIVOM POBJEDOM NASTAVILA NIZ BEZ PORAZA Žapci slavili pred punim tribinama bazena Mladost te potvrdili izvrstan ulazak u sezonu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.10.2018. u 15:07

 • Mladost je uvjerljivom pobjedom nad Šapcem nastavila niz bez poraza u Regionalnoj vaterpolskoj ligi. Žapci su s 19:3 slavili pred punim tribinama bazena Mladost te potvrdili izvrstan ulazak u sezonu. Najbolji u redovima domaćina bili su Cosmin Radu s četiri pogotka te Miloš Ćuk i Lovre Miloš s po tri pogotka.

  ''Vrlo dobra utakmica s naše strane, Šabac nažalost nije pružio otpor koji smo očekivali. Naknadno smo saznali da su zakinuti za neke ključne igrače, ali to nikako ne umanjuje našu pobjedu i dobru igru!''- izjavio je trener Mladosti Zoran Bajić.

  Mladost je samouvjereno ušla u utakmicu, a zahvaljujući napadačkoj igri, čvrstoj obrani i izvrsnom Ivanu Marceliću na vratima, gosti iz Srbije nisu imali previše šansi. Nakon tri kola Mladost je vodeća u Regionalnoj vaterpolskoj ligi s devet bodova.

  arhiva sn
   

  ''Bili smo ozbiljni od samog početka utakmice i pokazala se razlika u kvaliteti. Svakoj utakmici pristupamo ozbiljno, tako je bilo i ovaj put. Iako Šabac nije bio kompletan, mi moramo biti zadovoljni današnjom pobjedom!'' –izjavio je igrač Mladosti Cosmin Radu.

  Mladost su s tribina bodrili gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, suprug Predsjednice RH Jakov Kitarović, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović te ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh Mladen Bušić. U visokoj pobjedi Žabaca uživali su i studenti Pekinškog sportskog sveučilišta koji u Zagrebu studiraju na Kineziološkom fakultetu.

  arhiva sn
   

  Pred Mladosti je novi ispit u Ligi prvaka. U subotu, 3. studenog Mladost na Savi dočekuje Spandau 04 iz Berlina. Utakmica počinje u 19 sati, ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz brojna iznenađenja za publiku.

  Iz drugih medija