David Ramos/Getty Images
INTERVJU ZA BLIC

SRPSKI ČOVJEK ODLUKE ISKRENO PRIZNAO ŠTO SU NAPRAVILI HRVATSKI VATERPOLISTI NAKON OBRANE EUROPSKOG ZLATA Uoči dolaska u Zagreb poslao jasnu poruku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2018. 16:47

Srpska vaterpolska reprezentacija na dramatičan je način došla do europpskog zlata u Barceloni. U finalu je presudilo bolje izvođenje peteraca, pa je tako Srbija došla do četvrtog uzastopnog zlata na europskim smotrama. Odlučujući peterac za pobjedu Srbije protiv Španjolske 12:10 zabio je Miloš Ćuk, inače novopečeni igrač zagrebačke Mladosti.

"Nije bilo treme kod penala, za to su bili zaslužni suigrači, jer su dali sva četiri peterca i što je Mitrović obranio jedan udarac. Mogao sam samo donijeti pobjedu, ne izgubiti meč, tako da mi je bilo mnogo lakše u odnosu na ostale. Osjetio sam ogromnu sreću poslije gola...Za ovu generaciju posljednja stanica je Tokio, sve je okrenuto prema Olimpijskim igrama. To nam je krajnji cilj ciklusa, rekao je Ćuk u razgovoru za Tanjug, a koji je potom prenio Blic.

Ćuku sada predstoji odlazak u Zagreb kako bi se priključio novim suigračima.

"Čestitali su mi Hrvati, a za mene je bila teža utakmica sa Španjolskom u odnosu na Hrvatsku. Bila je zahtjevnija fizički u Kaotičnom ambijentu buke, vriske, bilo je baš naporno. Idem u Zagreb za 15 dana, nova sredina, verujem da ću se brzo uklopiti. Idem sa tamo sa najsjajnom medaljom, nadam se da ćemo skinuti Jug sa trona", zaključio je 27-godišnji Ćuk.

Linker
23. travanj 2024 12:53