CROPIX
PREDIVNE SCENE

VELIČANSTVENI DOČEK SVJETSKIH PRVAKA U GRADU VATERPOLA Pjesma i bakljada u čast najboljih: Stradunom se orila ‘Moja domovina’, zapjevao i Xavi Garcia!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2017. 10:57

Razdragani navijači u Duborovniku dočekali su dio vaterpolisti na Stradunu pjesmom i bengalkama, prenosi dulist.hr. Negdje oko pola jedan ujutro, došlo je do erupcije slavlja. Sa zastavama, ogromnim osmjehom popraćeni Jugovom himnom “Tre, tre, trese se tko u Juga dirne” popeli su se ispred sv. Vlaha svjetski vaterpolski prvaci, dubrovački reprezentativci, sadašnji i bivši igrači VK Jug CO.

Dobrog raspoloženja nije nedostajalo no da bi slavlje bilo potpuno pobrinula se klapa Ragusavecchia i DJ, a uz zlatne reprezentativce na bini su ih dočekali gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i njegove zamjenice Jelka Tepšić i Orlanda Tokić, župan Nikola Dobroslavić, dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza te dopredsjednik VK Jug CO Željan Konsuo, direktor VK Jug CO Ognjen Kržić, članovi uprave, ponosi Dubrovčani, brojni gosti grada…

– Hvala što pronosite ime našega Grada svijetom. Činjenica je kako je pola momčadi ovdje, to nam govori koliko je vaterpolo vezan za Grad – rekao je gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković.

– Ponosni smo na vaterpolsku reprezentaciju, ali posebno na naših osam mladića. Čestitam vam što se na vrhu vaterpolskog svijeta – kazao je župan Dubrovačko neretvanske županije Nikola Dobroslavić.

Linker
19. travanj 2024 23:03