Zagreb, 020208
Sljeme, Crveni spust, trening invalida skijasa iz zagrebackog sportskog saveza invalida za prvenstvo Hrvatske koje ce se odrzat na Sljemenu, Dino Sokolovic . Foto: Ranko Suvar / Cropix
Foto: Ranko Suvar / Cropix

SLAVIO JE PEDERSEN

DINO SOKOLOVIĆ DEVETI U VELESLALOMU U KRANJSKOJ GORI 'Staza je bila izuzetno teška...iako sam zadovoljan rezultatom, to još mora biti bolje'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.01.2018. u 19:42

 • Hrvatski paraolimpijac Dino Sokolović zauzeo je deveto mjesto u veleslalomu Svjetskog skijaškog kupa za osobe s invaliditetom u konkurenciji sjedećih skijaša u Kranjskoj Gori, a slavio je Norvežanin Jesper Pedersen.

  Damir Mizdrak s vodičem Lukom Debeljakom u konkurenciji slabovidnih skijaša zauzeo je 10. mjesto, dok je pobjedu odnio Slovak Marek Kubacka.

  "Staza je bila izuzetno teška. Bilo je dosta hupsera što je grdo za sjedeće skijaše. No, mogu reći da sam zadovoljan sa svojom vožnjom. Kako veleslalom nisam vozio još od svoje ozljede, a bilo je to više od godinu dana, smatram da imam još prostora za napredak i da još nisam ostvario optimalnu formu za veleslalom, koja je brža disciplina od slaloma. Osjećam da mogu još bolje i da mi nedostaje veleslalomskih treninga. Iako sam zadovoljan rezultatom, to još mora biti bolje", zaključio je Sokolović.

  U Kranjskoj gori nadmeće se 79 skijašica i skijaša u sve tri kategorije iz više od 20 zemalja.

  U petak se vozi još jedna veleslalomska utrka.

  Tagovi
  Iz drugih medija