SCHLADMING, AUSTRIA - JANUARY 28 : Alex Vinatzer of Italy competes during the Audi FIS Alpine Ski World Cup Men's Slalom on January 28, 2020 in Schladming Austria. (Photo by Hans Bezard/Agence Zoom/Getty Images)
Hans Bezard/Agence Zoom Getty Images

ŠTO JE OVO BILO?

NEZAPAMĆENA SCENA NA NOĆNOM SLALOMU U SCHLADMINGU Oskudno odjevena djevojka odala počast Bryantu u najgorem mogućem trenutku i izazvala kaos

AUTOR:
  • Hina,
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.01.2020. u 21:46

 • Za vrijeme vožnje talijanskog skijaša Alexa Vinatzera dogodio se jedan rijetko viđeni incident.

  Taman kad je prolazio kroz cilj druge vožnje noćnog slaloma u Schladmingu, u cilju se ukazala jedna oskudno odjevena djevojka s transparentom na kojem je pisalo "RIP Kobe Bryant."

  Vinatzeru je to poremetilo fokus, ali i vrijeme budući da je laser očitao njen prolazak kroz cilj koji se dogodio prije Talijanovog. Vrijeme mu je kasnije ispravljeno, a mi se samo pitamo je li gospodični ovako odjevenoj bilo hladno...

  Nakon skijaškog spektakla na stazi Planai, s koje je izravni prijenos bio emitiran na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT - HTV 2) svi su pričali o djevojci koja je odala počast nedavno preminuloj košarkaškoj legendi pa je pobjeda Henrika Kristoffersena ostala u sjeni.

  SCHLADMING, AUSTRIA - JANUARY 28 : during the Audi FIS Alpine Ski World Cup Men's Slalom on January 28, 2020 in Schladming Austria. (Photo by Hans Bezard/Agence Zoom/Getty Images)
  Hans Bezard/Agence Zoom/Getty Images
   

  Najbolje plasirani hrvatski predstavnik Filip Zubčić bio je jedini naš skijaš koji je ušao u drugu vožnju, završio je na 21. mjestu.

  Uz Zubčića u Schladmingu su nastupila još četvorica hrvatskih skijaša, ali niti jedan nije izborio drugu. Najbliži je bio Istok Rodeš koji je u prvoj vožnji bio 31., 29 stotinki iza Noela, posljednjeg koji se plasirao u finale. Elias Kolega je sa 3.17 sekundi zaostatka završio kao 35., Matej Vidović sa 4.86 sekundi iza vodećeg je bio 50., dok Samuel Kolega nije završio utrku.

  U redoslijedu slalomaša vodi Kristoffersen sa 552 boda, drugi Yule ima 495, a treći Noel 450. Zubčić je 29. sa 63 boda, Rodeš 37. sa 36, Elias Kolega 41. sa 28, a Matej Vidović 51. sa 11.

  Kristoffersen je vodeći i u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa sa 841 bodom, drugi Pinturault ima 722, a treći je Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde sa 700. Najbolji Hrvat je Zubčić na 23. poziciji sa 207 bodova.

  Tagovi
  Iz drugih medija