Aaron Doster-USA TODAY Sports
HRABRO SRCE

ANDY MURRAY NE PRIZNAJE PREDAJU Jasno mu je da više nikada neće biti broj 1, ali dovoljno je dobar da se vrati blizu vrha

Piše: Neven BertičevićObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 14:14

Nakon što je na startu turnira u Cincinnatiju izgubio od Francuza Richarda Gasqueta, Andy Murray zaključio je da je prerano upustiti se u borbu koja nosi utakmicu u mogućih pet setova na US Openu, pa je odmah odustao od četvrtog Grand Slam turnira sezone. Iako je imao namjeru igrati parove, i to je odbacio kao mogućnost, jer je dobio i uzeo pozivnicu za manji turnir iz kategorije 250, koji se u tjednu koji dolazi igra u Winston-Salemu.

- Do kraja sezone nema previše turnira i moram iskoristiti sve prilike. Nadam se da ću igrati bolje i popraviti dojam u Winston-Salemu, no ako izgubim ranije, moguće je da ću u vrijeme US Opena uzeti pozivnicu na nekom od Challengera.

​Očito je da kod Škota predaje nema, i on pod svaku cijenu želi ponovo uspostaviti neke odnose koji su prije postojali u vrhu svjetskog tenisa. I njemu je jasno da više nikada neće biti broj 1, ali njegova je želja svakako otići što više i možda pokušati opet izboriti ulaz u Top 10.

Uporan je, potvrdio je da se nema namjeru predati, a kad je tako, onda je dovoljno dobar da bi opet načinio stanoviti pomak i vratio se blizu vrha.

Linker
19. travanj 2024 08:24