REUTERS/Eric Gaillard
VELIKA ŠTETA

BOLOVI SU IPAK BILI PREJAKI Borna Ćorić ekspresno predao meč prvog kola u Rimu, u muškom dijelu turniru ostao samo Marin Čilić

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 15. svibanj 2018. 21:18

Borna Ćorić je predao meč Stefanosu Tsitsipasu (ATP 43) već u prvom setu 1. kola, nakon samo pet odigranih gemova (1:4) i kod zaostatka 0:30 u šestom. Uzrok odustajanja u 1. kolu Masters 1000 turnira u Rimu su problemi s vratom. Nadajmo se samo da nije isti razlog kao prošle godine kad je otkazao nastup na turniru u Umagu, tada je prepustio mjesto u ždrijebu sretnom gubitniku Andreju Rubljevu, a mladi je Rus otišao do kraja i osvojio Croatia Open.

Lani je Borna imao problem s vratnim pršljenovima, morao je uzeti stanku da bi se zaliječio i to nije izgledalo dobro. Tada je bio evidentno zabrinut i zato ne bi bilo dobro da se ta ozljeda vratila, jer Borna je u 2018. igrao najbolji tenis u karijeri. Valjda će do početka Roland Garrosa biti sve u redu, valjda će do tada biti u mogućnosti trenirati.

O meču s 19-godišnjim Grkom nema se što reći, finalist Barcelone i polufinalist Estorila je dominirao, zabijao winnere (10), dok Ćorić nije rekao dosta. Nije bilo smisla, nakon drugog poena u šestom gemu odmah je krenuo prema mreži i počeo objašnjavati sucu da ne može nastaviti. Tsitsipas je shvatio tek nešto kasnije, onda se i on uputio prema mreži stisnuti ruku Ćoriću. Zagrepčanin je odlazeći s terena gestikulirao prema ocu Damiru, vidjelo se da ga je ova ozljeda oneraspoložila.

Linker
23. travanj 2024 12:20