Umag, 180719.
Stadion Goran Ivanisevic.
ATP Plava Laguna Croatia Open, mec 1/8 finala izmedju Borne Corica i Salvatora Carusa.
Na fotografiji: Borna Coric.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX

NAKON DVIJE GODINE

BORNA ĆORIĆ OTKAZAO SURADNJU TRENERU I EKIPI Bilo je jasno da je se nešto kuha kada je na početku US Opena odgovorio na pitanje o Mariji Šarapovoj

AUTOR:
  • Davor Burazin

 • OBJAVLJENO:
 • 03.09.2019. u 21:26

 • Borna Ćorić razišao se s trenerom Riccardom Piattijem, fizioterapeutom Claudijom Zimaglijom i kondicijskim trenerom Daliborom Širolom. Gotovo dvogodišnjoj suradnji došao je kraj, a mi kao da smo to slutili kad smo ga uoči početka US Opena pitali smeta li mu što Piatti usput radi i s Marijom Šarapovom.

  - Ne, dok god to radi u svoje slobodno vrijeme.

  E, je li sada to razlog za prekid vrlo uspješne suradnje ili je nešto drugo po srijedi, otkrit će Borna jednog dana.

  - Odlučio sam raskinuti vezu s Piatti Tennis Centerom. Imali smo sjajnih trenutaka na terenu i izvan njega. Zahvalan sam Riccardu na svim stvarima, koje sam naučio od njega. Nakon još nekoliko dana odmora bit ću spreman za nastavak sezone, koju želim zaključiti na najbolji mogući način.

  Tako je napisao Borna na društvenim mrežama objavljujući vijest, koja je iznenadila mnoge. S Piattijem i njegovom ekipom Borna je počeo raditi krajem 2017. godine kad je raskinuo odnose s menadžerom Lawrenceom Frankopanom i tada je prešao u agenciju Ivana Ljubičića.

  Ljubičića se, kao što vidimo, u ovom obraćanju ne spominje. Kao ni Antonija Veića, koji je uskočio kao pomoć nakon što se razbolio trener Kristijan Schneider. Piatti, inače, radi i s najvećim talijanskim talentom, 18-godišnjim Jannikom Sinnerom, pa sve to može uputiti kako je Borna osjetio da mu kao trener ne posvećuje dovoljno pažnje.

  Ćorić je morao odustati od US Opena zbog ozljede leđa, a do kraja sezone nameće se kao glavni zadatak ostanak u Top 20.

  Iz drugih medija