Screenshot: ESPN
NIJE GA PREVIŠE POGODILO

DEL POTRO EKSPRESNO ODGOVORIO NA IVANIŠEVIĆEVU PROZIVKU Pogledajte što je Argentinac s osmijehom na licu rekao na komentar legendarnog Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2018. 15:14

Juan Martin del Potro, sjajni argentinski tenisač, komentirao je riječi Gorana Ivaniševića koji ga je bez dlake na jeziku prozvao u komentaru za ESPN tijekom četvrtfinalnog meča ATP turnira u Miamiju protiv Miloša Raonića.

Ivanišević je Del Potra optužio da glumata, navodeći da stalno djeluje umorno.

"Stalno se ponaša kao da je ozlijeđen. Hoda sporo i majstor je u tome. Napravio je to i u Indian Wellsu protiv Miloša", rekao je Ivanišević, inače Raonićev trener, upitan za komentar od Brada Gilberta, bivšeg tenisača i trenera koji radio kao komentator ESPN-a.

U četvrtfinalu Mastersa u Miamiju Del Potro je pobijedio Raonića sa 5:7, 7:6(1), 7:6(3), a novinari nisu propustili Del Potra pitati za komentar Ivaniševićevih riječi.

"Ima trenutaka kada vam tijelo nešto poručuje i meni je osobno jako važno kako se osjećam fizički jer u prošlosti se nisam slušao. Imao sam pravo pozvati fizioterapeuta na kraju seta i iskoristio sam ga. Ja sam taj koji ulaže fizički napor, a ne liječnik. Jako je teško kada ste umorni", komentirao je Del Potro s osmijehom na licu.

Linker
26. travanj 2024 20:01