Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

ŽIVOTNE PRIČE IZ NOVE SN REVIJE

DO JUČER SE ZA NJEGA NIJE NI ČULO, A DANAS MNOGI PITAJU 'TKO JE TAJ?' Fascinanta priča Hrvata koji je preko noći postao svjetska trenerska senzacija

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.02.2017. u 14:28

 • Na kioscima je prvi broj posebnog izdanja Sportskih novosti - SN Revija - u kojem za popularnu cijenu od 12 kuna možete pronaći još više sporta u novome ruhu.

  SN revija u prvome broju između ostaloga donosi i fascinantnu životnu priču Marina Bradarića, bivšeg tenisača, a danas trenera koji je preporodio nekad najveću nadu svjetskog tenisa  - Mirjanu Lučić.

  "Prvi međunarodni turnir odigrao sam tek sa 16 godina, a prvi Futures odigrao tek kad sam završio srednju školu i tada sam došao do finala. Nažalost, nikada nisam bio zdrav više od šest mjeseci u kontinuitetu".

  Oca Stipu je nagovorio na tenis. Bilo je jedno tenisko igralište na izlasku iz Splita, restoran-konoba Peka gdje se igrao i mali balun. Tako je počelo. Mlađi brat Filip, nogometaš Rijeke i reprezentativac Hrvatske je, kaže Marin, bio mudriji:

  "Izabrao je malo lakši sportski put, nogomet. Tenis je ciganski život, mislim da se i Roger Federer često tako osjeća, stalna putovanja, makar i s obitelji. Bratovu karijeru pratim od početka, s ocem sam se nagledao njegovih utakmica po trećim i drugim ligama. I to je gadno, što se tamo sve može vidjeti i čuti...", priča Marin Bradarić.

   

  CIJELI ČLANAK MOŽETE PROČITATI U SN REVIJI