Geoff Burke-USA TODAY Sports
O TOME SE PRIČA

FEDERER OBJAVIO ODLUKU KOJA JE RASTUŽILA NJEGOVE FANOVE DILJEM SVIJETA Na vrhuncu forme sjajni Švicarac priopćio posve neočekivanu vijest

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2017. 13:47

Nakon osvajanja jakog ATP turnira u Miamiju, svog trećeg ove sezone nakon Australian Opena i Indian Wellsa, Roger Federer najavio je vijest koja će rastužiti njegove navijače.

Sjajni Švicarac je dobar dio prošle sezone propustio zbog ozljede, a ove sezone se vratio u velikom stilu i slavio je u 19 od 20 odigranih mečeva.

Ipak, 35-godišnji Federer odlučio je nastaviti s politikom doziranja nastupa, te najavio kako će nastup na Roland Garrosu koji se igra između 29. svibnja i 11. lipnja najvjerojatnije biti njegov jedini nastup na nekom od zemljanih turnira ove sezone.

U razgovoru s ESPN-oovim Bradom Gilbertom Federer je rekao: 'Nemam više 24 godine i stvari su se jako promijenile, pa vjerojatno neću igrati na zemljanim turnirima osim na Roland Garrosu. Potreban mi je odmor, mom tijelu treba vremena za oporavak. Potrebno mi je također vrijeme za pripreme, pa ćete me vjerojatno vidjeti tek na Roland Garrosu", objasnio je Federer na veliko razočaranje svojih fanova koji bi ga češće gledali u akciji.

Linker
27. travanj 2024 03:56