Getty Images
ATP TORONTO

HRVATI I DALJE HARAJU U PAROVIMA Nakon najboljih na svijetu, Pavića i Maracha, polufinale izborio i Nikola Mektić

Piše: HinaObjavljeno: 10. kolovoz 2018. 22:39

Hrvatski tenisač Mate Pavić se s Austrijancem Oliverom Marachom plasirao u polufinale parova na ATP turniru iz serije "masters 1000" u Torontu, oni su u četvrtfinalu nadigrali Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua sa 6-7 (5), 7-5, 10-6.

Pavić i Marach, koji su u Torntu prvi nositelji, igrat će u polufinalu protiv boljih iz susreta Amerikanaca Mikea Bryana i Jacka Socka i Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa.

Mektić i Peya se pridružili Paviću i Marachu u polufinalu

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Nikola Mektić i austrijski tenisač Alexander Peya plasirali su se u polufinale konkurencije parova na ATP turniru Masters 1000 serije u Torontu, nakon što su u četvrtfinalu pobijedili Južnoafrikanca Kevina Andersona i Srbina Novaka Đokovića sa 7-5, 7-5.

Tako su se Mektić i Peya pridružili prvim nositeljima, Splićaninu Mati Paviću i Austrijancu Oliveru Marachu, koji su u četvrtfinalu nadigrali Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua sa 6-7 (5), 7-5, 10-6.

Pavić i Marach će u polufinalu igrati protiv Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa koji su sa 7-6 (5), 6-4 svladali Amerikance Mikea Bryana i Jacka Socka.

Mektić i Peya će za suparnike u polufinalu imati bolje iz dvoboja američkog para Sam Querrey - Rajeev Ram i finsko-australske kombinacije Henri Kontinen - John Peers.

Linker
26. travanj 2024 10:51