Tennis - Davis Cup Final - France v Croatia - Stade Pierre Mauroy, Lille, France - November 24, 2018 Croatia's Ivan Dodig and Mate Pavic react during their doubles match against France's Pierre-Hugues Herbert and Nicolas Mahut REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

ATP CINCINNATI

IVAN DODIG I FILIP POLAŠEK FURIOZNO IZBORILI FINALE U CINCINNATIJU U borbi za naslov s druge strane mreže mogli bi ih čekati Pavić i Soares

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 17.08.2019. u 23:10

 • Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i slovački tenisač Filip Polašek izborili su nastup u finalu ATP turnira Masters 1000 serije u Cincinnatiju, gdje su u subotnjem polufinalu svladali britanski par Jamie Murray - Neal Skupski sa 6-1, 6-4.

  Dodig i Polašek su poveli 6-1, 3-1 izgubivši samo četiri poena na servisu, ali su Britanci uspjeli vratiti 'break' zaostatka u drugom setu i povesti sa 4-3 prije nego što je kiša prekinula njihov dvoboj. Nakon jednosatne stanke tenisači su se vratili na teren, a Dodig i Polašek su nizom od tri gema izborili nastup u svom drugom zajedničkom finalu. Prije Cinicinnatija bili su finalisti na travnatoj podlozi u Antalyji te polufinalisti u Wimbledonu.

  Dodigu i Polašeku će se u finalu suprotstaviti bolji iz polufinalnom dvoboja u kojem će s jedne strane mreže biti Splićanin Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares, a s druge strane wimbledonski pobjednici, Kolumbijci Juan Sebastian Cabal i Robert Farah.

  Iz drugih medija