MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 19: Ivo Karlovic of Croatia reacts in his third round match against Andreas Seppi of Italy on day five of the 2018 Australian Open at Melbourne Park on January 19, 2018 in Melbourne, Australia. (Photo by Michael Dodge/Getty Images)
Michael Dodge/Getty Images

POSRNUO U ZAVRŠNICI

IVO KARLOVIĆ SPASIO PET MEČ LOPTI, IMAO DOBIVENU SITUACIJU U TREĆEM SETU, PA IZGUBIO MEČ Ekspresni oproštaj našeg tenisača od Washingtona

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.07.2019. u 22:40

 • Ivo Karlović je prije tri godine bio finalist Washingtona, imao je čak i meč-loptu protiv Francuza Gaela Monfilsa, ali je izgubio. Povratak turniru iz kategorije 500 nakon tri godine nije popravio sliku tenisa Ive Karlovića iz posljednjih tjedana i mjeseci. Još jednom je izgubio u prvom kolu, ali ovoga puta od ne baš poznatog Amerikanca, 128. na svijetu Bjorna Fratangela.

  ​Karlović je izgubio prvi set, ali je u dramatičnom tie-breaku drugog seta spasio pet meč-lopti, dobio ga sa 16:14 u poenima, izborio treći set, koji je također otišao do tie-breaka i u jednom trenutku je izgledalo odlično za našeg tenisača.

  Naime, Karlović je vodio 5:2, ali ne i prvi puta posrnuo, izgubio je pet poena zaredom, iako je kod vodstva od 5:2 imao dva druga servisa. Kod 5:5 je načinio dvostruku pogrešku, koja se pokazala fatalnom i Amerikanac je otišao u drugo kolo.

  1. kolo: Fratangelo - Karlović 6:4, 6:7 (14), 7:6 (5)

  Iz drugih medija