Steve Mitchell-USA TODAY Sports / Reuters
ČEKA SUPARNIKA

JOHN ISNER PRVI FINALIST JAKOG TURNIRA U MIAMIJU Amerikanac porazio Francuza koji je izbacio Ćorića, Dodig bez borbe za naslov

Piše: HinaObjavljeno: 29. ožujak 2019. 22:10

Amerikanac John Isner prvi je finalist ATP masters 1000 turnira u Miamiu nakon što je u polufinalu svladao Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea s 7-6 (7/3), 7-6 (7/4).

Deveti igrač svijeta Isner je u dva "tie-breaka" slavio protiv 18-godišnje kanadske senzacije, koja je u četvrtfinalu izbacio našeg Bornu Ćorića. Branitelj naslova Isner će svoj naslov u finalu braniti protiv boljeg iz dvoboja Rogera Federera i još jednog mladog Kanađanina Denis Shapovalova.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Francuz Edouard Roger-Vasselin nisu se pak uspjeli plasirati u finale istog turnira u Miamiju u konkurenciji parova nakon poraza od Nizozemca Wesleyja Koolhofa i Grka Stefanosa Tsitsipasa s 3-6, 7-6 (2), 8-10.

Hrvatsko-francuski par je, nakon gubitka prvog seta, u drugom spasio dvije vezane meč-lopte na servis protivnika kod 4-5, da bi potom dobili set u "tie-breaku". U odlučujućem setu Dodig i Roger Vasselin su gubili s 3-7, pa s četiri uzastopna poena poveli s 8-7, no nizozemsko-grčka kombinacija je osvojila tri zadnja poena u meču, koji je trajao sat i 50 minuta.

Linker
24. travanj 2024 20:47