Screenshot: Youtube
KOMIČAN SUSRET

'KAKO SI PRIJATELJU, KAKO IDE?' NOVAK ĐOKOVIĆ 'PLAKAO' OD SMIJEHA U MONTE CARLU Kralj zabave nakon susreta sa starim znancem zapalio društvene mreže

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 19:45

Reakcija Novaka Đokovića na press konferenciji uoči nastupa na jakom turniru iz serije 'Masters 1000' u Monte Carlu još je jednom izazvala brojne, pozivitne reakcije na društvenim mrežama.

Talijan Ubaldo Scanagatta bio je jedan od okupljenih novinara na presici, a riječ je o novinaru s kojim se Đoković našalio i u siječnju na Australian Openu.

"Kako ide prijatelju, kako si", pitao je Đoković Scanagattu i prasnuo u smijeh, uz suze u očima, očito se prisjetivši smiješne situacije iz Melbournea.

Tada je Scanagatta krenuo nabrajati Novakove silne uspjehe, a na što mu se srpski tenisač ubacio s komentarom 'Not too bad' (nije tako loše), komentirajući šaljivi naglasak popularnog Borata i prasnuo u smijeh.

Kao i onda, talijanski novinar je maksimalno zakomplicirao pitanje koje je u konačnici glasilo: 'Je li bi eventualna pobjeda protiv Nadala u finalu Roland Garrosa bila najveća u njegovoj karijeri?'

"To definitivno ne bi bilo loše", rekao je Đoković uz smijeh, pa se uozbiljio.

"Pobijediti Rafu u Roland Garrosu je jedan od ultimativnih izazova ovog sporta, kao što je pobjeda protiv Rogera (Federera) u Wimbledonu", objasnio je Đoković.

Linker
21. travanj 2024 19:10