REUTERS/Henry Romero
ZANIMLJIV POTEZ

KONTROVERZNI AUSTRALAC JE OPET USPIO IZNENADITI Nakon osvojenog petog naslova otkrio što je radio uoči finala: To ne bi napravio netko iz Top 10

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2019. 23:06

Nick Kyrgios u nedjelju je osvojio naslov na ATP turniru u Acapulcu pobjedom protiv trećeg tenisača svijeta Aleksandra Zvereva 6:3, 6:4.

Malo tko je uistinu mogao predvidjeti da će kontroverzni Australac doći do naslova u Acapulcu, posebice uzme li se u obzir činjenica da prethodno nije pobijedio u dva vezana meča na nijednom turniru od Queen'sa prošle godine. A u Acapulcu je na putu prema naslovu pobijedio Ne samo Zvereva, nego i Rafaela Nadala i Stana Wawrinku.

"Moram biti puno discipliniraniji i profesionalniji, raditi stvari na ispravan način. Nemam čak ni trenera, možda bi otuda trebao krenuti", rekao je Kyrgios, a onda je priznao što je napravio neposredno uoči finalnog meča protiv Zvereva i petog osvojenog naslova u karijeri.

"Vozio sam se na jet-skiju oko pola šest popodne, a mislim da to nije nešto što bi neki igrač iz Topa 10 napravio", rekao je Kyrgios.

Linker
19. travanj 2024 09:39