Tennis - ATP 500 - Acapulco Open, Acapulco, Mexico - March 2, 2019 Australias Nick Kyrgios celebrates winning the Acapulco Open with the trophy REUTERS/Henry Romero - RC1424F723D0
REUTERS/Henry Romero

ZANIMLJIV POTEZ

KONTROVERZNI AUSTRALAC JE OPET USPIO IZNENADITI Nakon osvojenog petog naslova otkrio što je radio uoči finala: To ne bi napravio netko iz Top 10

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.03.2019. u 22:06

 • Nick Kyrgios u nedjelju je osvojio naslov na ATP turniru u Acapulcu pobjedom protiv trećeg tenisača svijeta Aleksandra Zvereva 6:3, 6:4.

  Malo tko je uistinu mogao predvidjeti da će kontroverzni Australac doći do naslova u Acapulcu, posebice uzme li se u obzir činjenica da prethodno nije pobijedio u dva vezana meča na nijednom turniru od Queen'sa prošle godine. A u Acapulcu je na putu prema naslovu pobijedio Ne samo Zvereva, nego i Rafaela Nadala i Stana Wawrinku.

  "Moram biti puno discipliniraniji i profesionalniji, raditi stvari na ispravan način. Nemam čak ni trenera, možda bi otuda trebao krenuti", rekao je Kyrgios, a onda je priznao što je napravio neposredno uoči finalnog meča protiv Zvereva i petog osvojenog naslova u karijeri.

  "Vozio sam se na jet-skiju oko pola šest popodne, a mislim da to nije nešto što bi neki igrač iz Topa 10 napravio", rekao je Kyrgios.

  Iz drugih medija