USA TODAY Sports
ZANIMLJIVA METODA

MARTIĆ IZGUBILA U FINALU U KOJEM JE JEDAN DETALJ POSTAO APSOLUTNI HIT Mnogi su ostali u nevjerici nakon viđene scene koja je obišla svijet

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2019. 22:11

Tijekom finalnog meča na WTA turniru u kineskom Zhengzhouu između naše Petre Martić i Karoline Pliškove viđena je nesvakidašnja metoda sušenja teniskog terena koja je postala hit na društvenim mrežama.

Kiša je pomicala satnicu odigravanja meča, pa ga i prekidala, a na kraju je Pliškova, inače druga tenisačica svijeta, slavila pobjedu 6:3, 6:2.

Zbog brojnih problema s vremenom organizatori su na razne načine pokušali osušiti teren kako bi bio spreman za igru, a jedna metoda posebno je svima upala u oko.

Naime, skupljači loptica su između sebe primili ručnike i mahali kako bi se teren prije posušio.

Basketball - FIBA World Cup - Final - Argentina v Spain - Wukesong Sport Arena, Beijing, China - September 15, 2019   Spain's Juancho Hernangomez and teammates celebrate after winning the FIBA World Cup REUTERS/Thomas Peter - UP1EF9F137I4K
Screenshot: Twitter

Neki su ovaku tehniku nazvali 'primitivnom', druge je dobro nasmijala. U svakom slučaju postala tehnika je izazvala velik broj komentara.

Linker
26. travanj 2024 10:55