REUTERS
ATP MASTERS U LONDONU

NOVAK ĐOKOVIĆ SAVRŠENO ODRADIO POSAO KOJI NIJE USPIO MARIN ČILIĆ Nole se prvo morao spašavati, a onda je pomeo jednu od najvećih nada svjetskog tenisa

Piše: HinaObjavljeno: 14. studeni 2018. 18:19

U 2. kolu skupine "Guga Kuerten" ATP finala u londonskoj O2 Areni prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković u srijedu je svladao Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-4, 6-1 nakon sat i 18 minuta igre.

U prvom setu obojica su bili uvjerljivi na svojim servisima sve do devetog gema, kada je Zverev imao dvije break lopte. No, Đoković se spasio, a u idućem gemu je on zaprijetio servisu svog protivnika. Dvije set lopte je propustio, ali treću je uspio realizirati. U drugom setu, kod vodstva 2-1, Đoković je napravio break i nakon toga se igra Zvereva raspala. Đoković mu je do kraja meča prepustio samo jedan poen.

To je druga pobjeda Đokovića na ATP finalu, prije dva dana svladao je Amerikanca Johna Isnera (6-4, 6-3).

U istoj skupini najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je u 1. kolu poražen od Zvereva (6-7, 6-7), večeras u 21 sat igra protiv Johna Isnera, s kojim ima pozitivan omjer 7-3. No, u njihovu posljednjem susretu u ožujku ove godine u Miamiju slavio je Isner.

Linker
19. travanj 2024 20:52