WILLIAM WEST / AFP
ZDRAVSTVENI PROBLEMI

OPERIRAN ROGER FEDERER Legendarnom Švicarcu slijedi duga stanka, poznato kada se očekuje povratak: 'To me smetalo neko vrijeme...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2020. 13:28

Roger Federer podvrgnut je operaciji desnog koljena. Vijest je potvrdio na svojem Twitter profilu, a pred njim je sada duža stanka i propuštanje drugog Grand Slam turnira sezone - Roland Garrosa.

"Desno koljeno me smetalo neko vrijeme. Nadao sam se da će bolovi proći, ali nakon pregleda i savjetovanja sa svojim stožerom odlučio sam se na artroskopsku operaciju koja je obavljena u Švicarskoj. Nakon zahvata liječnici su mi potvrdili da je to bio ispravan potez i uvjereni su u potpuni oporavak. Kao posljedicu operacije morat ću propustiti Dubai, Indian Wells, Bogotu, Miami i Roland Garros. Zahvalan sam svima na podršci i jedva čekam da se vratim igranju. Vidimo se na travi", stoji u poruci koja je objavljena na Federerovom profilu.

Dakle, Federeru predstoji duža stanka i povratak se očekuje neposredno uoči trećeg Grand Slam turnira sezone - Wimbledona. Federer je naslov u All England Clubu osvajao osam puta, a prošle je godine poražen u finalu u pet setova od Novaka Đokovića.

Linker
20. travanj 2024 10:04