Mike Hewitt/Getty Images
TEŠKI DANI

OSVAJAČICA WIMBLEDONA SE OPORAVILA OD OZLJEDE, ALI SVE DRUGO JE STALO 'Ne mogu dočekati da putujem, da igram opet tenis i  da vas vidim'

Piše: HinaObjavljeno: 07. travanj 2020. 12:09

Lanjska osvajačica Wimbledona Rumunjka Simona Halep se oporavlja od ozljede stopala koju je zaradila u veljači i sada je izjavila da može trčati bez bolova.

Halep je u veljači osvojila turnir u Dubaiju, ali se zbog ozljede stopala koju je tamo zaradila morala povući s turnira u Indian Wellsu koji je kasnije otkazan zbog širenja virusa COVID-19.

"Stopalo je dobro, počela sam trčati i uopće nemam bolova", objavila je Halep na svom Twitteru.

"Još ne igram tenis, ali to što mogu trenirati mi puno znači i čini me pozitivnom."

Tenis, kao gotovo svi sportovi, teško je pogođen pandemijom koja je profesionalnu sezonu prekinula najmanje do sredine srpnja.

Halep je prošle godine u finalu Wimbledona porazila Serenu Williams, ali ove godine neće moći braniti titulu s obzirom da je taj grand slam otkazan zbog koronavirusa.

"Nedostaje mi moj tim, drugi igrači, turniri, nedostaju mi svi s Toura", kazala je 28-godišnja Rumunjka koja u zbirci ima i Roland Garros osvojen 2018.

"Znam da je ovo teško za sve. Ali ako ostanete doma, ako budemo jaki i pozitivni, to pomaže. Ne mogu dočekati da putujem, da igram opet tenis i da vas vidim."

Linker
25. travanj 2024 13:01