REUTERS/Christian Hartmann
NOVE POBJEDE

PAVIĆ ZA NASLOV U ŽENEVI, DODIG U LYONU Hrvatski tenisači na korak od titula, Jurak izgubila u polufinalu

Piše: HinaObjavljeno: 24. svibanj 2019. 18:45

Dvojica hrvatskih Davis Cup reprezentativaca, Mate Pavić i Ivan Dodig, probili su se do finala u konkurenciji parova na ATP turnirima u Ženevi i Lyonu, dok je hrvatska Fed Cup reprezentativka Darija Jurak zaustavljena u polufinalu WTA turnira u Strasbourgu.

Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach svladali su Francuza Fabricea Martina i njemačkog tenisača Andreasa Miesa sa 6-3, 3-6, 13-11 spasivši pritom jednu meč-loptu u odlučujućem 'tie-breaku'. Za naslov pobjednika ATP turnira u Ženevi u subotu će se boriti protiv Australca Matthewa Ebdena i Šveđanina Roberta LIndstedta.

Ivan Dodig i Francuz Edouard Roger-Vasselin u polufinalu ATP turnira u Lyonu svladali su Britance Lukea Bambridgea i Jonnyja O'Maru sa 6-1, 6-2, a u subotu će se za naslov boriti protiv još jednog britanskog para, braće Kena i Neala Skupskog.

Zagrepčanka Darija Jurak i Rumunjka Irina Raluca Olaru nisu uspjele izboriti meč za naslov na turniru u Strasbourgu, gdje su ih u polufinalu nadigrale Australke Daria Gavrilova i Ellen Perez sa 7-6 (2), 6-3.

Linker
26. travanj 2024 07:36