Sept 1, 2019; Flushing, NY, USA; Petra Martic of Croatia hits to Serena Williams of the USA in the fourth round on day seven of the 2019 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center. Mandatory Credit: Robert Deutsch-USA TODAY Sports
REUTERS

ZHENGZHOU OPEN

PETRINOM POBJEDOM OTVOREN MILIJUNSKI TURNIR U KINI Razgovor s trenericom pokrenuo je našu tenisačicu

AUTOR:
  • Neven Bertičević

 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2019. u 11:45

 • Petra Martić, sedma nositeljica milijunskog turnira u Zhengzhou krenula je pobjedom, zapravo naša je tenisačica otvorila ovaj veliki turnir u Kini i prva je pobjednica. Nakon kratkotrajnih muka u prvom setu sve se posložilo i naša tenisačica je svladala 119. sa svjetske rang-liste Talijanku Jasmin Paolini. Dvaput je Martićeva imala break višak u prvom setu, da bi Talijanka dobila tri gema zaredom i povela s 5:4. I tada je, nakon razgovora s trenericom Sandrom Zaniewskom, nakon kratkog monologa Poljakinje, koja je ustvrdila da Martić samo mora pokrenuti Talijanku i da će nakon toga sve biti jednostavno, baš se to i dogodilo. Naša se tenisačica odmakla od bekhenda te je dobila sedam gemova u nizu i devet od posljednjih deset. Petra je u osmini finala.

  Prve četiri nositeljice Karolina Pliškova, Elina Svitolina, Kiki Bertens i Arina Sabaljenka, slobodne su u prvom kolu.

  1. KOLO: Martić (7) - Paulini 7:5, 6:1, Kenin (6) - Paquet 6:1, 7.5, Garcia - Martincova 6:3, 5:7, 6:3, Putinceva - Zidanšek 6:1, 5:7, 6:1.

  Iz drugih medija