Julian Finney/Getty Images
PLANET HRVATSKA

SJAJAN START HRVATSKO-AUSTRIJSKOG PARA, NAKON DRAME U DRUGOM SETU IZBORILI DRUGO KOLO ATP-A U MIAMIJU Nisu dopustili iznenađenje u odlučujućem setu

Piše: HinaObjavljeno: 23. ožujak 2019. 20:35

Hrvatsko-austrijska kombinacija Mate Pavić i Oliver Marach u subotu je u 1. kolu ATP turnira parova u Miamiju svladala nizozemsko-rumunjski par Jean-Julien Rojer i Horia Tecau sa 6-7 (5), 6-3, 12-10 poslije sat i 40 minuta igre.

Pavić i Marach su već u prvom gemu oduzeli servis protivnicima, ali kad su kod vodstva 5-4 servirali za prvi set Rojer i Tecau su napravili "break" i time su uspjeli iznuditi tie-break, u kojem su ipak bili bolji.

No, u nastavku susreta Pavić i Marach nisu dopustili iznenađenje, bili su sigurni na svojim servisima, a kod vodstva 3-2 uspjeli su doći do tri vezane break-lopte, a drugu su i realizirali. To im je bilo dovoljno da dobiju drugi set, a potom i odlučujući sa 12-10.

Pavić i Marach će u 2. kolu igrati protiv Moldavca Radua Albota i Gruzijca Nikoloza Basilašvilija.

ATP Miami: I Franko Škugor u 2. kolu parova

Hrvatski tenisač Franko Škugor i Čileanac Nicolas Jarry plasirali su se u 2. kolo ATP turnira parova u Miamiju nakon što su u subotu pobijedili Francuze Jeremyja Chardyja i Gillesa Simona sa 6-4, 1-6, 10-6 poslije sat i 14 minuta igre.

Škugor i Jarry čekaju pobjednika susreta između američke braće Bryan i mađarsko-češkog para Fucsovics i Jebavy.

Linker
20. travanj 2024 03:41