Jaimi Chisholm/Getty Images
ATP MASTERS U LONDONU

SVE ĆE BITI ODLUČENO U PETAK Mate Pavić i Oliver Marach na dramatičan način izgubili prvi meč na Mastersu

Piše: HinaObjavljeno: 14. studeni 2018. 16:15

Najbolji par na svijetu, Hrvat Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach izgubio je susret 2. kola skupine "Knowles/Nestor" na ATP "mastersu" tenisača u Londonu, bolji od njih bili su Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock sa 6-4, 7-6 (4) nakon sat i 23 minute igre.

Pavić i Marach tako nakon dva nastupa imaju po pobjedu i poraz, dok su Bryan i Sock ostvarili drugu pobjedu.

Ključni gem prvoga seta bio je deveti u kojem je Marach pokleknuo na svom servisu iako je uspio stići sa 0-40 na 40-40. Nažalost, u odlučujućem poenu za taj gem Austrijanac je jedan forhend poslao u mrežu.

Početkom drugog seta Marach je još jednom izgubio servis, a Bryan i Sock su prednost "breaka" držali sve do trenutka kada je Bryan servirao za meč kod rezultata 5-4. No, nekoliko njegovih promašenih prvih servisa i nespretnih reakcija Socka na mreži vratili su Pavića i Maracha u igru. Ipak, u "tie-breaku" su Amerikanci bili uspješniji i stigli na prag plasmana u polufinale.

U drugom susretu 2. kola ove skupine od 19 sati će igrati Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut protiv Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela. Ta dva para u 1. su kolu upisala poraze.

Pavić i Marach će prolazak u polufinale "mastersa" tražiti u petak kada će u 3. kolu igrati protiv Kubota i Mela.

Linker
19. travanj 2024 16:58