Tennis - ATP 500 - Fever-Tree Championships - The Queen's Club, London, Britain - June 23, 2018 Croatia's Marin Cilic in action during his semi final match against Australia's Nick Kyrgios Action Images via Reuters/Tony O'Brien
Reuters/Tony O'Brien

ATP TORONTO

VELIKI HRVATSKI OKRŠAJ OPET ZAVRŠIO POBJEDOM ČILIĆA Marin protiv Borne od danas ima 'sedam od sedam'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 08.08.2018. u 11:08

 • U okršaju dva najbolja hrvatska tenisača u 2. kolu teniskog turnira u Torontu  Marin Čilić je sa 6-3, 3-6, 6-1 svladao Bornu Ćorića nakon dva sata i četiri minute igre.

  Sedmi tenisač svijeta je u prvom setu servirao pet aseva, a Ćorić dva te je uz to napravio i dvije dvostruke greške. Čilić je u prvom setu imao realizaciju prvog servisa 100 posto i spasio je dvije break lopte, a Ćoriću je jednom uzeo servis za rezultat 6-3.

  U drugom setu drugačija slika. Ćorić je servirao pet aseva, uzima jedan servis Ćiliću i bolji je na prvom servisu tako da ovaj set on dobija sa 6-3.

  Treći set opet donosi dominaciju Čilića  koji servira šest aseva i dva puta uzima servis 20. tenisaču svijeta za 6-1 i pobjedu u meču.

  U meču je Čilić servirao ukupno 12 aseva, a Ćorić osam, spasio je sedam od osam break lopti i uzeo je Ćoriću tri puta servis.

  Ovo je sedma pobjeda Čilića u isto toliko mečeva protiv Ćorića. U trećem kolu najboljeg hrvatskog tenisača čeka pobjednik susreta između Argentinca Diega Schwartzmana i Amerikanca Sama Querreya. Protiv Schwartzmana, 12. na ATP ljestvici, Čilić ima omjer pobjeda i poraza 1-1, dok je u šest mečeva protiv Querreya, 32. tenisača svijeta, hrvatski tenisač upisao šest pobjeda.  

  Iz drugih medija