Dan Hamilton-USA TODAY Sports / USA Today Sports
PREPLAVLJEN EMOCIJAMA

VIDEO: ĐOKOVIĆ NAPRAVIO NEVIĐENI ŠOU 'Sada ću napraviti nešto što nisam nikad u karijeri'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2016. 11:59

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković osvojio je naslov pobjednika na ATP turniru iz Masters serije u Torontu svladaši u finalu sa 6-3, 7-5 Japanca Keija Nishikorija, a osim novog trofeja i sjajne igre Nole je gledateljima opet ponudio i šou.

Za Đokovića je to 30. titula na turnirima iz Masters serije i 66 turnir u karijeri, a do desete pobjede 12. međusobnom dvoboju s Japancem srpski je tenisač došao nakon 83 minuta igre.

Za vrijeme meča Nole je dobio i bračnu pondu. Jedan razgaljeni navijač, očito Đokovićev veliki obožavatelj, s tribine je prvom tenisaču svijeta viknuo: 'Hej Nole, hoćeš li se udati za mene?".

Đoković je reagirao tako da je bračnu ponudu odbio odmahivanjem glavom te nastavio igrati i rutinski završio meč.

Zabavno je bilo i tijekom ceremonije dodjele trofeja. Nole je gledatelje podsjetio da su u Torontu ove godine s njime bila još dva člana njegovog tima - Viktor Troicki i Nenad Zimonjić s kojim je nastupio u paru i potom se - raznježio.

"Nakon zadnjeg meča smo se zagrlili, a kad smo već kod zagrljaja, napravit ću nešto što nisam nikad u karijeri, obećao sam to prijatelju", rekao je Nole i obratio se gledateljima:

"Zamolit ću svakoga od vas da zagrli osobu pored sebe. I ja ću to napraviti", rekao je srpski tenisač i zagrlio službenog spikera.

Đoković je uoči Olimpijskih igara u Rio de Janieiru pokazao sjajnu formu, a kako je 2008. u Pekingu osvojio broncu i u Londonu 2012. bio tek četveti jer je izgubio borbu za medalju od Argentinca Juana Martina Del Potra, od ovih Igara očekuje više.

Linker
18. travanj 2024 08:30