Screenshot
KRATKI TEČAJ KINESKOG

VIDEO: ĐOKOVIĆ PRED KAMERAMA 'PODVALIO' BORNI, A NAŠ TENISAČ NASMIJAO SVE U DVORANI Nakon urnebesne situacije Ćorić pobrao simpatije Kineskinja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2018. 16:50

Borna Ćorić je u finalu ATP-a u Šangaju izgubio od Novaka Đokovića, ali u igri je pokazao ogromnu želju i zavidnu razinu talenta te je pokazao da ćemo i u budućnosti gledati njegove sjajne izvedbe.

Novak i Borna veliki su prijatelji i izvan teniskih terena, a nakon meča u ceremoniji dodjele nagrada uspjeli su nasmijati sve prisutne.

Borna je prvi dao izjavu:

"U Kini sam već četiri tjedna, ali nažalost nisam uspio naučiti ništa od kineskog jezika pa ću pričati na engleskom...", započeo je hrvatski tenisač, no onda ga je prekinuo kineski voditelj koji mu je, čini se, htio pomoći s nekoliko jednostavnijih riječi kineskog. Videći da se muči s takvim izrazima, iza leđa mu je prišao Novak Đoković i prišapnuo nekoliko riječi. Nakon što je Borna ponovio (ili se činilo da je ponovio) tu rečenicu, dvoranom su se prolomili izrazi oduševljenja, a kamera je prikazala Kineskinje kako se guše od smijeha.

Nole je pritom pokazao da je spreman pomoći kolegi u nevolji, a cijela je situacija izvrsno zabavila Kineze i vidjelo se da su obojica pobrali njihove simpatije. Što su zapravo izgovorili sjajni tenisači, procijenite sami.

Linker
16. travanj 2024 16:12