Screenshot: Twitter
ŠOU U ACAPULCU

VIDEO: KYRGIOS SPASIO TRI MEČ LOPTE, POBIJEDIO NADALA I POTPUNO GA IZBACIO IZ TAKTA Pogledajte potez koji je izludio slavnog Španjolca i publiku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2019. 18:04

Nakon meča 2. kola ATP turnira u Acapulcu između Rafaela Nadala i Nicka Kyrgiosa ostali su repovi.

Australac je slavio sa 3-6, 7-6(2), 7-6(6), spasivši tri vezane meč-lopte u tie-breaku trećeg seta, a Kyrgios je osim sjajnim tenisom opet plijenio svojim ludim ponašanjem tijekom meča.

Pod povećalom se našao njegov pokušaj servisa 'ispod ruke', zbog čega je dobio salve zvižduka s tribina, koji se smatra nedostatkom poštovanja prema protivniku.

"On je nevjerojatno talentirani tenisač. Mogao bi osvajati Grand Slamove i boriti se za najbolje pozicije, ali postoji razlog zbog kojeg je tu gdje je. Nema poštovanja prema publici, prema suparnicima i prema suparnicima", rekao je Nadal nakon poraza.

Kyrgios, koji je trenutno 72. tenisač svijeta, nije mario za komentare slavnog Španjolca koji mu je hladno stisnuo ruku nakon meča.

"Ja sam drugačiji, Rafa je drugačiji. On se treba usredotočiti na stvari koje su njemu potrebne za uspjeh. Ne zna moj put, sve kroz što sam ja prošao, ne zna ništa o meni i neću to sve slušati", odbrusio mu je Krygios, koji je sve dodatno začinio objaviom na Instagramu.

"Ne sumnjajte u sbe, postoji puno ljudi koji će to napraviti umjesto vas. Mogu namirisati krv kada igram protiv ovog lika", napisao je Krygiors kojem je to bila treća pobjeda u šestom susretu protiv Nadala.

Linker
18. travanj 2024 04:44