Screenshot / YouTube
SLAVILA I KIKI BERTENS

VIDEO: NOVAK ĐOKOVIĆ SRUŠIO ROGERA FEDERERA I UŠAO U POVIJEST Pao je rekord: Nitko do danas nije kompletirao svih devet naslova iz serije Masters 1000

Novak Đoković pobjednik je turnira Masters serije 1000 u Cincinnatiju nakon što je u velikom finalu sa dva puta po 6:4 svladao Rogera Federera.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2018. 02:33

Od uvođenja turnira iz serije Masters 1000 nitko nije osvojiio svih devet, a onda se u Cincinnatiju ukazao Novak Đoković. Dugo i uporno je proganjao taj jedini naslov koji mu je nedostajao iz serije Masters 1000, pet prethodnih finala u Cincinnatiju je izgubio, ali je bio uporan i strpljiv da bi mu konačno u vitrine sletjela najveća nagrada.

Novak Đoković je prvi i jedini tenisač na svijetu koji je osvojio svih devet turnira iz kategorije Masters 1000.

Finale nije bilo nezaboravno, ponajviše zbog neočekivano skromne predstave Rogera Federera, koji je svih prethodnih sedam finala u Ohiju dobio.

No, ovo je bila utakmica u kojoj je izrazito loše servirao i kad se to sve poklopilo s lošim danom na reternu, Đokovićev korektan nastup bio je dovoljan za veliku pobjedu

Bertens slavila u Cincinnatiju

Nizozemka Kiki Bertens pobjednica je teniskog WTA turnira u Cincinnatiju nakon što je u finalu pobijedila prvu tenisačicu svijeta Rumunjku Simonu Halep 2-6, 7-6 (6), 6-2.

Nizozemka je do druge turnirske pobjede ove godine i šeste u karijeri stigla nakon dva sata i pet minuta igre u meču u kojem je njezina suparnica imala meč loptu.

Zanimljivo, bilo je ovo treće finale rumunjske tenisačice u Cincinnatiju i treći poraz. Prošle godine je izgubila od Španjolke Garbine Muguruze, a 2015. od Amerikanke Serene Williams.

Linker
25. travanj 2024 12:08