Tennis - WTA - Madrid Open - Maria Sharapova of Russia v Eugenie Bouchard of Canada - Madrid, Spain - 8/5/17 - Bouchard (L) shakes hands with Sharapova after the match. REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

WTA MADRID

VIDEO: UBOJITI POGLEDI TENISKIH LJEPOTICA Bouchard izbacila 'varalicu' Šarapovu nakon rukovanja o kojem će se dugo pričati

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.05.2017. u 09:13

 • U drugom kolu WTA turnira u Madridu koji se igra paralelno s turnirom tenisača Kanađanka Eugenie Bouchard pobijedila je Mariju Šarapovu sa 7:5, 2:6; 6:4.

  Bio je to zanimljiv meč koji je trajao skoro tri sata, a posebno je bio zanimljiv jer je Kanađanka nazvala Šarapovu varalicom po njenom povratku na terene nakon dopinške suspenzije na turniru u Stuttgartu..

  "Ona je varalica, a takvi nemaju što tražiti u sportu. Trebali su ju doživotno izbaciti, a ne davati joj popzivnice. Tako su dali pogrešnu poruku djeci i mladima. Bila mi je uzor, a ovim me potezom malo uništila", rekla je tada Bouchard.

   

  Na kraju meča uslijedio je ne odviše topli pozdrav.

  "Bila sam inspirirana jer mi je puno igračica privatno prišlo i poželjelo mi sreću. To su bile igračice s kojima inače ne pričam, a dobila sam i poruke brojnih ljudi iz teniskog svijeta koji su mi rekli da za mene navijaju. Što mi je rekla? Rekla mi je da sam dobro odigrala. I ja mislim da je ona igrala jako dobro u njezinom takozvanom povratku, a ko to želite tako nazvati", objasnila je Bouchard koja će sljedeće igrati pritiv Njemice Angelique Kerber.

  Iz drugih medija