TOTALNO POMRAČENJE

VIDEO: ZASTRAŠUJUĆE! JOŠ NITKO NIJE VIDIO OVO LICE SLAVNE TENISAČICE Pogledajte trenutak Karolininog 'ludila' o kojem priča cijeli teniski svijet!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. svibanj 2018. 22:19

Karolina Pliškova htjet će zaboraviti, ali imat će po čemu pamtiti turnir koji se ovih dana održava u Rimu.

Sjajna češka tenisačica, inače peta igračica svijeta po WTA ljestvici, imala je trenutak ludila koji je odmah postao glavna tema u svijetu tenisa.

Pliškova je, naime, kod rezultata 5-5 i 40-40 u odlučujućem setu susreta poslala loptu unutar granica terena, no linijska je sutkinja u tom trenutku pokazala na aut. Potez je zatim bio na glavnoj sutkinji, no ni ona, ni protivnica Marija Sakkari nisu vidjele trag na terenu. Pliškova je zatim tražila pomoć službenog nadgeldnika, no ni on nije izrekao ono što je htjela čuti...

(Trenutak ludila pogledajte od 02:08)

Karolina je tada ostala bez ključnog poena, a ubrzo i bez pobjede u meču (6:3, 3:6, 5:7) šesnaestine finala uglednog turnira u Rimu. Uslijedila je tada opravdana, ali ipak malo pretjerana ljutnja na odluku, koja ju je najvjerojatnije i koštala spomenutog dvoboja.

Pliškovojoj nije bilo lako prebroditi sva ta događanja pa ju je tako zbog svega što se u njoj skupilo uhvatio trenutak ludila u kojem je reketom izudarala stolicu na kojoj se još uvijek nalazila glavna sutkinja ovog susreta.

Linker
19. travanj 2024 19:34