Instagram

Vedran Martić

BEZ IZNENAĐENJA

BIVŠI TRENER GORANA IVANIŠEVIĆA PREUZEO REPREZENTACIJU Jedan od najboljih naših trenera vodit će Hrvatsku protiv Indije u kvalifikacijama

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 11.12.2019. u 16:13

 • Vedran Martić, kao što se je i najavljivalo zadnjih dana, preuzeo je hrvatsku Davis Cup reprezentaciju

  Jedan od vodećih hrvatskih trenera Vedran Martić novi je izbornik Davis Cup reprezentacije, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza (HTS).

  Martić je tijekom posljednjih godina bio trener nekoliko tenisača i tenisačica iz svjetskog vrha, među kojima se ističu Goran Ivanišević, Karen Hačanov, Petra Martić, Anke Huber i Natalija Medvedjeva.

  Novi izbornik bit će ujedno i savezni trener HTS-a, sa širokim spektrom aktivnosti. Među ostalim, osim određivanja igrača za nastupe u Davis Cupu, te praćenje forme i rezultata naših reprezentativaca i suparničkih igrača, bit će zadužen i za pripreme i odlazak na Olimpijske igre, praćenje razvoja igrača iz “B” selekcije, te imati uvid u napredak mlađih igrača (12, 14, 16 i 18 godina, u suradnji s njihovim izbornicima i trenerima).

  Split, 170712.
Dvadesetjednogodisnja tenisacica Petra Martic u teniskom centru Pomak odgovarala je na pitanja novinara povodom odlaska na Olimpijadu u London. Petra je trenutacno na 51. mjestu WTA liste tenisacica, a ovogodisnje osvajanje osmine finala na Roland Garrosu je je najveci upjeh u dosadasnjoj karijeri.
Na slici Petra Martic i teniski trener Vedran Martic iz Tenis akademije Pomak.
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
  Nikola Vilic / CROPIX CROPIX
   

  Kao savezni trener sudjelovat će u dodjeli pozivnica na domaćim turnirima, a sa svim našim reprezentativcima A i B selekcije će minimalno jednom kvartalno obaviti trening u obliku kampa ili pojedinačno.

  Prvo vođenje reprezentacije novom izborniku bit će kvalifikacijski susret za završni turnir Davis Cupa, koji će naša reprezentacija kao domaćin odigrati protiv Indije 6. i 7. ožujka 2020.

  Iz drugih medija