Screenshot: Twitter

DAO SI JE ODUŠKA

BURNA NOĆ ROGERA FEDERERA, NAJVEĆI TENISAČ SVIH VREMENA LUDO PROSLAVIO POBJEDU PROTIV ČILIĆA 'Odzvanja mi u glavi, pojma nemam što smo sve radili...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 17.07.2017. u 17:23

 • Osvajanje svog osmog Wimbledona i 19. Grand Slam turnira u karijeri ukupno Roger Federer je burno proslavio.

  U finalu je u nedjelju lakše od očekivanog pobijedio Marina Čilića sa 6:3, 6:1, 6:4, nakon čega si je dao oduška. Prisustvovao je na tradicionalnoj večeri s pobjednicom Wimbledona Garbine Muguruzom nakon čega je tulumario do pet sati ujutro.

  "Odzvanja mi u glavi", rekao je Federer na presici.

  "Nemam pojma što smo noćas sve radili. Popio sam pretpostavljam puno različitih alkoholnih pića. Poslije tradicionalnog bala otišli smo u u neki bar gdje nas je čekalo 30 ili 40 prijatelja i sjajno smo se proveli. Legao sam u krevet u pet ujutro, a kada sam se probudio nisam se dobro osjećao", objasnio je Federer koji je poznat kao obiteljski čovjek i rijetko se odaje tulumarenju.

  Ali osvajanje Wimbledona valjalo je proslaviti. Ove je sezone Federer osvojio dva Grand Slama (Australian Open i Wimbledon), nakon što prethodnih pet godina nije osvojio nijedan.

  "Želim uživati godinu dana što sam osvajač Australian Opena i Wimbledona i nisam si postavio cilj o broju Grand Slamova. Želim uživati, ostati zdrav i vidjet ćemo što će se onda dogoditi", zaključio je 35-godišnji švicarski čarobnjak.