REUTERS/Pascal Rossignol
REAKCIJA NAKON MEČA

BORNA ĆORIĆ NAKON DOMINANTNE POBJEDE RAZJASNIO MISTERIJ KOJI JE ZABRINUO SVE I NAŠALIO SE Ispričavam se, vidio sam i da je predsjednica bila nervozna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2018. 17:50

Borna Ćorić pobijedio je Jeremyja Chardyja sa 6:2, 7:5, 6:4 u Lilleu i donio Hrvatskoj prvi bod u finalu Davis Cupa i vodstvo 1:0.

U prvoj izjavi nakon meča na engleskom jeziku rekao je:

"Bio je ovo sjajan meč od početka do kraja. Bio sam agresivan i miran. U drugom setu nisam iskoristio nekoliko break lopti, ali sam na kraju ipak uspio uzeti njegov servis i osvojiti drugi set.

Što se dogodilo, zašto je tražio pauzu u trećem setu?

"Imam problem s preponama koji vučem još od Šangaja. Nije ništa opasno, mogu igrati, ne baš pet sati. On je sjajan server, ima odličan forehand, ali backhand mu je slabija strana i to mi je bila jedna od taktika za ovaj meč.

Kasnije je Ćorić dao izjavu na hrvatskom u HRT-ovom studiju. Na početku se našalio na komentar HRT-ove voditeljice Mirne Zidarić da nije bilo drame u njegovom meču.

"Ja vam se ispričavam, znam da vi volite drame. Vidio sam i da je predsjednica bila malo nervozna", našalio se Ćorić u studiju HRT-a. Onda se uozbiljio.

"Zadnjih par dana bio sam jako nervozan, nikad nisam osjećao takvu nervozu, ali čim sam izašao na teren prestao sam biti nervozan.

Medicinski timeout?

Bedreni mišić me muči još od Šangaja. Mislio sam bolje da sad stanem da me malo izmasitaju i mislio sam da je to bio dobar potez.

Čilić i Tsonga?

"Siguran sam da će Marin danas pobijediti i da će odigrati sjajan meč", zaključio je Ćorić u izjavi za HRT.

Linker
19. travanj 2024 23:10