Varazdin, 080418.
U Gradskoj sportskoj dvorani drugog dana 1/4 finala Davis cupa izmedju Hrvatske i Kazahstana. Na fotografiji: susret Marin Cilic i Mihail Kukuskin.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

DAVIS CUP

HRVATSKA REPREZENTACIJA SPREMNA ZA POLUFINALE! IZBORNIK ŽELJKO KRAJAN OBJAVIO SASTAV Evo tko će se suprostaviti Ameeikancima u Zadru

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 04.09.2018. u 12:06

 • Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan objavio je u utorak sastav za predstojeći susret polufinala Svjetske skupine protiv SAD-a, koji će se u Zadru na zemljanoj podlozi održati od 14. do 16. rujna.

  Među petoricom nominiranih igrača su Marin Čilić, Borna Ćorić, Franko Škugor, Ivan Dodig i Mate Pavić. Izbornik američkog sastava Jim Courier svoj će sastav objaviti u utorak oko 15,30 sati.

  Bit će to peti međusobni okršaj ovih dviju reprezentacija, a Hrvatska trenutno vodi 4-0, nakon pobjeda u Zagrebu, Carsonu, Poreču i Portlandu.

  Ukoliko još jednom bude uspješnija od SAD-a, Hrvatska će u finalu igrati u gostima u Francuskoj ili Španjolskoj.

  U petak, s početkom u 11,00 sati, na rasporedu su dva pojedinačna meča, u subotu s početkom u 14,00 sati će igrati parovi, a u nedjelju, opet s početkom u 11,00 sati, slijede još dva pojedinačna meča.

  U srijedu, 5. rujna, počet će prodaja pojedinačnih ulaznica. Uz komplete za sva tri dana, koji će se i dalje moći kupiti, sada će u prodaji biti karte za petak, subotu ili nedjelju, u uobičajenoj prodajnoj mreži. Odnosno, u internetskoj prodaji na www.ulaznice.hr ili u prodajnoj mreži u sustavu Dekoda.

  Iz drugih medija