Marijana Veljović
 REUTERS/Christian Hartmann / REUTERS
SIMPATIČAN POTEZ

LIJEPA SPRKINJA KOJA JE OČARALA HRVATSKE NAVIJAČE U FRANCUSKOJ Marijana otkrila što misli o pjesmi kojoj su joj posvetili u finalu Davis Cupa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2018. 20:09

Srpska sutkinja Marijana Veljović dijelila je pravdu u finalu Davis Cupa u Lilleu gdje je Hrvatska u potpunosti nadigrala domaćina Francusku i tako se okitila naslovom svjetskog prvaka. Jako je dobro Marijana odradila posao u finalu, a u jednom su je trenutku hrvatski navijači počastili pjesmom 'Slatka mala Marijana...' što se dopalo srpskoj sutkiniji.

- Jako simpatična pjesma - kratko je prokomentirala Veljović u razgovoru za B92.

Suđenje u finalu Davis Cupa bio je za nju vrhunac karijere.

- Fenomenalan osjećaj. To je vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti čitavi život. Raditi

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 6, 2018  Umpire Marijana Veljovic before the third round match between Venus Williams of the U.S. and Netherlands' Kiki Bertens   REUTERS/Tony O'Brien
REUTERS/Tony O'Brien / REUTERS
Marijana Veljović

Raditi posao koji volite prije svega i biti u mogućnosti doživiti atmosferu od 26.000 ljudi koji su tu da podrže svoje zemlje, biti u centru zbivanja svega toga je nešto što se mora doživjeti kako bi se moglo prepričati - rekla je Kragujevčanka.

Ranije ove godine sudila je i finale ženskog singla na Australian Openu.

- Ne znam da li ću u 2019. godini imati priliku suditi finale nekog Grand Slama. Nadam da će mi se do kraja karijere ukazati takva prilika, svakako bih to voljela.

Linker
23. travanj 2024 23:15