Tennis - Davis Cup Finals - Quarter-Final - Caja Magica, Madrid, Spain - November 22, 2019 Serbia's Novak Djokovic reacts after losing his doubles match against Russia's Andrey Rublev and Karen Khachanov REUTERS/Susana Vera - RC2FGD9UBGI6
REUTERS/Susana Vera

IZ MADRIDA DAVOR BURAZIN

NA PRESSICI SRBIJE BILO I SUZA, NA KRAJU SE EKSKLUZIVNO ZA SN OGLASIO NOVAK ĐOKOVIĆ 'Podržat ću svog trenera da postane izbornik Hrvatske!'

AUTOR:
  • Davor Burazin

 • OBJAVLJENO:
 • 22.11.2019. u 19:02

 • Na kraju duge press konferencije reprezentacije Srbije na kojoj je bilo i suza (Viktor Troicki je bio u komi, oproštaj Janka Tipsarevića) novinar Sportskih novosti uletio je prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću onako s nogu, rukovao se s njim i priupitao kako bi reagirao kad bi Goran Ivanišević bio postavljen za izbornika reprezentacije Hrvatske.

  - Prvo što čujem, iskreno - rekao je Novak.

  Predsjednica HTS-a Nikolina Babić je najavila da će razgovarati s njim, ne znači da će se iz toga nešto roditi, ali zanima nas vaš generalni stav. Ipak je vaš trener, može se kositi s vašim programom?

  - Naravno, treba sve vidjeti, ali načelno nemam ništa protiv i sasvim je prirodno da Goran bude izbornik Hrvatske. Ukratko, ja ću ga podržati.

  Iz drugih medija