Zagreb, 11.11.2019.- Konferencija za medije Hrvatskog teniskog saveza na kojoj su, dan uoči odlaska na završni turnir Davis Cupa u Madridu nazočili predsjednica Hrvatskog teniskog saveza NIkolina Babić, izvršni direktor Vladimir Jovanoski i članovi reprezentacije koji brane prošlogodišnji naslov pobjednika. Na fotografiji Nino Serdarušić, Franko Škugor, Borna Ćorić, Nikola Mektić, Borna Gojo.
Foto: HTS/Mario ĆUŽIĆ
Foto: HTS/Mario ĆUŽIĆ / Foto: HTS/Mario ĆUŽIĆ

Na fotografiji Nino Serdarušić, Franko Škugor, Borna Ćorić, Nikola Mektić, Borna Gojo

JOŠ JEDAN TEŽAK UDARAC

NOVI ŠOK ZA HRVATSKU REPREZENTACIJU Nakon svih potresa Hrvatska u zadnji čas ostala i bez najboljeg tenisača: 'Doći će čim se situacija stabilizira'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 12.11.2019. u 10:02

 • Hrvatska Davis Cup reprezentacija otputovala je jutros za Madrid na Davis Cupa gdje brani naslov pobjednika, no bez Borne Ćorića koji je dobio temperaturu.

  "Borna je tijekom noći dobio temperaturu pa neće putovati s nama. Doći će čim se situacija stabilizira, sutra ili najkasnije prekosutra", rekao je na odlasku privremeni izbornik Franko Škugor dodajući kako su svi ostali članovi reprezentacije spremni za put.

  Reprezentaciji se priključio i Antonio Veić što Škugor smatra korisnim.

  "S obzirom da smo imali otkazivanje Lovre Zovka kao pomoćnog trenera odlučili smo priključiti Antonija jer nam treba još jedna osoba, a on je radio s Bornom. Korisno je da je on s nama", rekao je Škugor, dodvši kako reprezentaciju odmah po dolasku u Madrid očekuje trening.

  "Dobro je da što prije probamo uvjete, da se prilagodimo i da igrači čim prije osjete teren", završio je Škugor.

  Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u Madridu od 18. do 24. studenog braniti naslov pobjednika, a u skupini je s domaćinom Španjolskom i vrlo jakom Rusijom.

  Za Hrvatsku će u Madridu igrati osim Ćorića, Nikola Mektić, Mate Pavić, Borna Gojo i Nino Serdarušić te Ivan Dodig.

  Iz drugih medija