CROPIX
'NISMO IM MOGLI NIŠTA'

ODUŠEVLJENI GORAN IVANIŠEVIĆ OBJASNIO 'ČUDO U OSIJEKU' 'Pa nisu mogli na tom nivou odigrati cijeli meč! A publika u Osijeku je - fenomenalna'

Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 04. veljača 2018. 11:59

Goran Ivanišević i sam je prolazio kroz slične drame u Davis Cupu. U četiri od prijašnjih pet mečeva parova u kojima je Hrvatska okrenula 0-2 u setovima, wimbledonski pobjednik bio je na terenu. Goranovo je prisustvo na tribinama bilo pouzdan signal da će se i u Gradskom vrtu dogoditi nešto za pamćenje…

- Bilo je jako napeto, ali to je čarolija Davis Cupa, ljudi se vraćaju. Trebao nam je taj jedan break u trećem setu i nakon toga smo odigrali puno bolje. Očito nije moglo biti jednostavno, Nestor je ipak jedan od najboljih igrača parova svih vremena - komentirao nam je Ivanišević odmah nakon meča.

Ne smatra da je razlog sporijeg ulaska u meč bio Čilićev nagomilani umor.

- Ma nije to, nego su Kanađani igrali predobro, praktički bez greške. Dva i pol seta bila je to prezentacija kvalitetnog tenisa i nismo im ništa mogli. Ali ne možete na tom nivou odigrati baš cijeli meč.

* Vjerovali ste u pobjedu?

- Naravno, ovo je ipak Davis Cup. Publika je bila fenomenalna, Osijek je još jednom pokazao da je odličan domaćin i da je zaslužio domaćinstvo.

Ivanišević ne sumnja u povoljan rasplet u nedjelju.

- Imamo jako dobar ždrijeb i to sada treba iskoristiti - zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 04:32