REUTERS/Shannon Stapleton
REUTERS

'OD POČETKA SAM KONTROLIRAO MEČ'

SJAJNI ČILIĆ NIJE DOPUSTIO IZNENAĐENJE U VRUĆOJ KOLUMBIJSKOJ ATMOSFERI Marin izjednačio Ljubičićev rekord: 'Želimo opet pokušati osvojiti ovaj trofej'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 15.09.2017. u 21:03

 • Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić uvjerljivom je 6-1, 6-4, 6-1 pobjedom protiv Alejandra Gonzaleza doveo Hrvatsku u vodstvo od 1-0 protiv Kolumbije u Bogoti u susretu za ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa, a nakon susreta Čilić je ustvrdio kako je od samoga početka imao potpunu kontrolu dvoboja. 

  "Od početka sam imao meč pod kontrolom. Stalno sam držao Gonzaleza pod pritiskom, a jako sam zadovoljan i sa servisom jer ga nisam niti jednom izgubio. Morao sam biti koncentriran tijekom čitavog meča", rekao je Čilić.

   

  Pobjedom protiv Gonzaleza Čilić je stigao do svog 23. uspjeha u nastupima za Hrvatsku čime se izjednačio s Ivanom Ljubičićem na prvom mjestu.

  "Nebitno je stizanje Ljubičićevog rekorda. Bitno je da momčad pobjeđuje, da smo stalni sudionici Svjetske skupine. Prošle smo godine bili u finalu i nadamo se kako ćemo u sljedećih nekoliko godina još jednom doći u tu situaciju i osvojiti trofej", dodao je naš najbolji igrač.