Screenshot (HRT)
U JEKU SLAVLJA

VIDEO: ĆORIĆ SE 'GUŠIO' OD SMIJEHA, A DODIG HVATAO ZA GLAVU Ovako je izgledao komičan trenutak u kojem je umalo stradala slavna 'salatara'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2018. 18:47

Hrvatski su tenisači osvojili povijesni posljednji naslov Davis Cupa, a jedan od najzaslužnijih za taj fantastičan uspjeh je hrvatski 'reket broj 1' Marin Čilić. U presudnome meču protiv Lucasa Pouillea Čilić je slavio sa 7:6, 6:3, 6:3. Posljednji je gem za meč-loptu bio posebno efektan, Marin je perfektnim lobom zaključio ovu prekrasnu priču.

Cijela je hrvatska reprezentacija predvođena izbornikom Željkom Krajanom poletjela na teren i slavlje je moglo početi. Zanimljiva se scena odigrala na samoj dodjeli legendarnog pehara, takozvane 'salatare'. Redom su hrvatski tenisači dizali trofej namijenjen pobjedniku, a kada je došao red na izbornika Krajana, postolje pehara je ispalo iz ležišta i palo na tlo.

Srećom, Čilić se izborniku našao pri ruci te brzo vratio stvar na svoje mjesto. Simpatičan prizor nije pokvario veselje, dapače hrvatski su tenisači nastavili slaviti u svlačionici odakle su poslali više videozapisa ludog slavlja koje su itekako zaslužili.

Doček hrvatskih teniskih reprezentativaca bit će u ponedjeljak u 15 h na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Linker
24. travanj 2024 21:19