SN arhiva
NABRIJANA ATMOSFERA

VIDEO: POGLEDAJTE KAKVU SU LUDNICU NAPRAVILI ARGENTINCI U ZAGREBU Još nije stigao ni Maradona, a pjesma i fešta uz bubnjeve je već počela!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2016. 15:23

U četvrtak je u KD Vatroslav Lisinski održan i veliki ždrijeb finala Davis Cupa. Za Hrvatsku će 'utakmicu' u petak otvoriti Marin Čilić protiv Federica Delbonisa, potom igraju Karlović i Del Potro, a nakon dvoboja parova u subotu, nedjeljno popodne donosi poslasticu Čilić-Del Potro, te Karlović-Delbonis bude li potrebe.

Reprezentaciji Hrvatske sigurno neće biti lako iako će imati podrušku prepune Arene u koju će se smjestiti i oko 2000 argentinskih navijača. Koliko mogu biti glasni, Argentinci su pokazali i na današnjem ždrijebu kada su svoje heroje dočekali ispred dvorane i napravili pravu malu feštu za sve okupljene.

U Arenu bi trebao stići i jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Diego Maradona koji će svim srcem navijati za Gaučose kao što je to znao činiti i ranije.

"On je referencija u sportu za ljude, za čitav svijet. Lijepo je što će doći ovdje i što voli tenis", izjavio je argentinski tenisač Leonardo Mayer nakon jučerašnjeg treninga.

Kako god bilo, spektakl je zagarantiran.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
19. travanj 2024 03:07