Goran Sebelic / CROPIX
ATP ŽENEVA

DODIG SIGURNO DO ČETVRTFINALA PAROVA Prvo kolo bilo je kobno za čak dvojicu hrvatskih tenisača

Piše: HinaObjavljeno: 22. svibanj 2018. 20:51

Ivan Dodig i američki tenisač Rajeev Ram igrat će u četvrtfinalu konkurencije parova na ATP turniru u Ženevi, gdje su u utorak u 1. kolu pobijedili nizozemsko-kanadski par Arends - Shamsadin sa 6-3, 7-6 (3), dok su Franko Škugor i Antonio Šančić sa svojim partnerima, Britancem Inglotom, odnosno Nijemcem Begemannom, poraženi u prvom nastupu.

Škugora i Inglota pobijedio je američki par Johnson - Querrey sa 6-3, 6-4, dok su Šančić i Begemann izgubili od švedsko-bjeloruske kombinacije Lindstedt - Vasiljevski 7-6 (4), 7-6 (9).

Dopusti li vrijeme, u večernjim satima će Mate Pavić odigrati prvi meč kao najbolji svjetski tenisač u parovima. Splićanin i Austrijanac Oliver Marach za suparnike imaju Talijane Cecchinata i Seppija. Naime, program u Ženevi je privremeno prekinut zbog kiše.

No, prije nego što je kiša pala, završena su četiri pojedinačna dvoboja, od kojih je jedan bio meč 2. kola. U njemu je Nijemac Peter Gojowczyk, pobjednik nad Ivom Karlovićem u prvom kolu, stigao do četvrtfinala iznenađujuće uvjerljivom pobjedom nad španjolskim veteranom Davidom Ferrerom, svladavši ga sa 6-2, 6-4.

Linker
18. travanj 2024 09:20