Clive Brunskill/Getty Images
DRAMA UOČI MEČA

ĐOKOVIĆ I IVANIŠEVIĆ ZAJEDNO GLEDALI TRILER ZVEZDE Najbolji tenisač svijeta u deliriju: 'Skakao sam po svlačionici! Ovo još u životu nisam vidio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2019. 12:26

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Cincinnatiju nakon što je bio bolji od Amerikanca Sama Querreya (7:5, 6:1), a uoči samog susreta nije propustio pogledati uzvratnu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka između Crvene zvezde i Kopenhagena.

Zvezda je u pravom trileru nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminirala dansku momčad i tako izborila play-off Lige prvaka. Nakon što je rezultat bio 1:1 u regularnom dijelu pristupilo se penalima, a izvedeno ih je ukupno 22.

Đokovićev je malo slabije ušao u okršaj s Amerikancem, a kako je otkrio nakon pobjede imao je dobar razlog, a to je bila upravo utakmica Zvezde.

- Bio sam malo nervoznij na početku jer sam malo prije izlaska na teren skakao po svlačionici. Zagrijavao sam se i pratio susret s Goranom i čitavom ekipom iz bivše Jugoslavije. Ovo je veliki uspjeh, čestitke momčadi, a pogotovo Borjanu koji je obranio toliko penala. To u životu nisam vidio, svaka čast - rekao je Nole.

Kada je sam meč u pitanju Đoković je kazao:

- Mogu biti zadovoljan kako sam odigrao drugi dio prvog seta i drugi. U početku sam bio malo nervozan, ali, s druge strane on je jako dobro servirao do sredine prvog seta, ali onda je odservirao jedan loš gem i dozvolio mi da se vratim u meč.

Linker
20. travanj 2024 03:08