Srdjan Stevanovic Getty Images
OTKRIO FORMULU

ĐOKOVIĆ NIKAD NEĆE BITI VOLJEN KAO FEDERER I NADAL Poznati tenisač objasnio što je Novakov problem: Navijači to ne žele vidjeti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2020. 12:45

Diego Schwartzman, Argentinac koji je u jednom trenutku bio 11. tenisač svijeta, dao je intervju u kojem se dotaknuo zanimljive teme, odnosno zašto je Novak Đoković daleko manje voljen kod navijača u usporedbi s Rogerom Federerom i Rafaelom Nadalom...

"Federer i Nadal su tenisači koji imaju perfektno ponašanje na terenu. Nevjerojatno je da su za gotovo 20 godina koliko su na Touru pokazali tek nekoliko puta svoje frustracije. Dogodi im se nekoliko puta sa sucima i to je sve", rekao je tenisač koji je samo od nagrada na Touru već skupio 8 milijuna dolara.

Serbia's Novak Djokovic reacts during the quarter-finals of the Dubai Duty Free Tennis Championship in the Gulf emirate of Dubai on February 27, 2020. (Photo by - / AFP)
AFP

Dotaknuo se potom Novaka Đokovića...

"Đoković je totalno drugačiji, njegova osobnost. Možda djeluje više kao običan čovjek u odnosu na ovu dvojicu. I onda pokazuje više dosta loših emocija. A navijači to ne vole. I onda je normalno da navijači Federera i Nadala ne vole toliko Đokovića. Da, nikad neće biti voljen kao ova dvojica", rekao je Argentinac.

Sezona je prekinuta do sredine srpnja, a ako se nastavi, tko će imati prednost:

"Đoković je ispred Nadala i Federera u ovome trenutku. Dosta puta je pobijedio Nadala na zemljanoj podlozi, kao i Federera na travi. Vidjet ćemo hoće li uspjeti do njihovih rekorda", zaključio je Diego.

TOPSHOT - Serbia's Novak Djokovic (L) walks past Switzerland's Roger Federer during their men's singles semi-final match on day eleven of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 30, 2020. (Photo by William WEST / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
William WEST / AFP / WILLIAM WEST AFP
Federer - Đoković

Linker
25. travanj 2024 11:49