Novak Đoković
 Robert Deutsch-USA TODAY Sports
IZ ČISTA MIRA

ĐOKOVIĆU SE OVO NIKAKO NEĆE SVIDJETI Zločesti dečko svjetskog tenisa otvoreno i bez pardona prozvao srpskog tenisača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. rujan 2016. 14:15

Nick Kyrgios nikad nije bio tenisač koji se boji reći svoje mišljenje ma kakvo ono bilo i kome se radilo.

Nakon pobjede protiv Slovaka Andreja Martina u Davis Cupu (6-3, 6-2, 6-4) kritizirao je najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića.

Srbina je prozvao zato što je zatražio liječnički timeout zbog problema s prstom na stopalu u finalu US Opena u meču protiv Stana Wawrinke. Smatra da je tako želio omesti Švicarca koji je bio u naletu. Wawrinka se tada pobudio zbog Đokovićevog poteza. Kyrgios je i sam imao zdravstvenih problema u meču protiv Martina i to s krvarenjem iz nosa, ali da se nije ponio kao Đoković.

Australia Tennis - Australia v Slovakia  - Davis Cup World Group Play-off - Homebush Tennis Centre, Sydney, Australia - 16/9/16Australia's Nick Kyrgios (C) has tissue placed up one nostril to stop a nosebleed during his match against Slovakia's Andrej Martin.    REUTERS/Jason Reed - RTSNYYJ
REUTERS/Jason Reed
Nick Kyrgios

"Nisam želio imitirati Novaka s US Opena. Žaliti se u stilu: 'Curi mi krv iz nosa i ne mogu igrati'. Ja želim igrati i ne želim predah. Naravno da je bilo teško, ali takve pauze prekidaju momentum, a i drugi igrač ne zna što se događa", rekao je 21-godišnji Kyrgios koji zbog svojih zdravstvenih problema nije tražio liječnički timeout na koji ima pravo, već mu je ukazivana pomoć u pauzama između gemova.

Linker
20. travanj 2024 02:40