Geoff Burke-USA TODAY Sports
NIJE MU SJELO

'DOSTA VIŠE O TOM 'SRA**, MUKA MI JE' Roger Federer pregazio suparnika, pa izgubio živce na jedno novinarsko pitanje: 'Umoran sam od tih stvari...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2019. 01:09

Roger Federer je u meču 3. kola US Opena protiv Britanca Daniela Evansa izgubio svega pet gemova i slavio je sa 6:2, 6:2, 6:1.

U razgovoru za medije nakon meča posebno je zanimljiv bio njegov odgovor na pitanje je li imao poseban zahtjev da igra u dnevnom terminu.

Tada je slavni Švicarac pomalo izgubio živce, što inače nije slučaj.

"Nisam ništa tražio, zaista. Ne sjećam se da sam išta tražio. Ne znam je li to netko iz mog tima tražio. Znam da je uvijek bilo pitanje o tome što i kako želimo, ali to ne znači da ono što Roger traži, Roger i dobije. Zapamtite to, jer sam dosta slušao o tom sra** i muka mi je od toga. Umoran sam od tih stvari da ja kao nešto zahtijevam. Turniri i televizijske postave su te koje traže, a mi samo dajemo svoje mišljenje. Ja ću izaći na teren i u četiri sata ujutro da mi tako kažu", rekao je Federer.

Sljedeći Federerov suparnik u osmini finala bit će pobjednik okršaja između Španjolca Carrena Buste i Belgijanca Goffina.

Linker
20. travanj 2024 01:27